Georgian Istudor este un tânăr antreprenor din localitatea Lipia. Este pasionat de tâmplărie și din atelierul său ies adevărate opere de artă. S-a axat în principal pe construirea de locuri de joacă din lemn pentru că bucuria copiilor este una nemărginită în momentul în care descoperă căsuțele din lemn, leagănele sau balansoarele din curte.

Majoritatea copiilor iubesc sa se joace afară. Leagănul pentru exterior poate reprezenta o surpriză excelentă pentru ei având în vedere că acesta le poate consuma surplusul de energie de care beneficiază la această vârstă.

 “Leagănele pentru exterior destinate copiilor sunt confectionate din lemn stratificat de pin nordic, beneficiază de o durabilitate sporită, fiind extrem de rezistente, oferind totodată un plus de sigurantă atunci cand cei mici aleg sa il folosească.

Oferta noastră se adresează nu numai cetătenilor, aceasta se adresează și administratiei publice locale, pentru amenajarea unor locuri de joacă pentru copii, pentru  imbunatatirea spatiilor aflate în grija primariilor, dar si pentru dotarea institutiilor de învătământ și educatie cu mobilier necesar unor amenajari cu complexuri de joacă”, spune Georgian Istudor.

De retinut:

 Cele mai importante aspecte la alegerea leaganului pentru exterior sunt:

  • Sa fie solid pentru a rezista vreme îndelungata în mediul exterior.
  • Materialele din care este construit sau vopseaua utilizată să nu contină vreun element toxic care provoacă alergii.
  • Protectia celor care le folosesc.

Calitatea produsului o dă materialul din care sunt confectionate leaganele pin nordic stratificat, iar ceste produse de calitate, sunt realizate si puse la dispozitie de catre Georgian Istudor, un tânăr antreprenor din satul Lipia, comuna Merei, Judetul Buzau.

Unitatea de productie are capacitatea de a realiza toate produsele, fără a fi nevoie de intermediari, acest lucru oferind flexibilitatea de a proiecta și construi orice idee aveți.

Pe tot procesul productiei sunt folosite doar utilaje de ultimă generatie, manevrate de angajati specializati, iar produsele sunt atent verificate conform reglementarilor în vigoare.

Detinând sectii multiple ce acoperă toate fazele productiei, de la proiectare la montaj, se oferă rezultate de cea mai bună calitate într-un termen scurt.

Vă sunt garantate servicii complete, de la consultantă, proiectare si design la productie si montaj, evaluare a calitatii, asistentă si mentenanta a proiectului.

Astfel se poate spune ca proiectul dumneavoastra este în grija  angajatilor experimentati, garantand calitate si sigurantă.

Pentru relatii/comenzi,  telefon 0760 852 914.